Stress? Psoriasis van Cara Delevingne wordt erger

Het leven van de celebs lijkt soms een groot feest, maar kan ook vermoeiend zijn. Continue zit de paparazzi je op de hie...

Lees ook

Het leven van de celebs lijkt soms een groot feest, maar kan ook vermoeiend zijn. Continue zit de paparazzi je op de hielen en je moet er altijd tip top uitzien. Een keer een misstap maken en het wordt direct vastgelegd en gepubliceerd. Iets wat we eerder al zagen toen een aantal sterren zich vergaten te scheren of stiekem wel een pedicure konden gebruiken voor het betreden van de rode loper. Dit keer was Cara Delevingne het slachtoffer van de oplettende fotografen…

Auw!

Het model verscheen op de rode loper van de première van de film Suicide Squad en het was niet haar outfit die de aandacht trok. Cara droeg een sexy jurk met diep decolleté, cut-out pieces én een lage rug. Toen de fotografen een close-up van haar look maakten, deden ze een pijnlijke ontdekking. Het topmodel zat helemaal onder de vlekken en bultjes. Au!

Psoriasis

Eerder werd al bekend dat Cara last heeft van psoriasis, een erfelijke chronische auto-immuunziekte. De vlekken worden erger als het model stress heeft, liet ze weten. “De rode vlekken verschijnen enkel tijdens de modeweken, maar dat is natuurlijk het slechtste moment van het jaar om vol rode vlekken te staan.”

Dit is dan ook één van de redenen dat Cara nog maar weinig modellenwerk doet. “Ik wil muziek maken, ik wil acteren en zingen. Ik wil iets doen dat mijn huid niet doet uitbarsten.”

Bron: Radar Online, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook