Lauren Conrad onthult het grootste geheim van The Hills

Sinds de trailer van de The Hills 10-year anniversary special uitkwam, is het wachten op de nieuwe afleveringe...

Lees ook

Sinds de trailer van de The Hills 10-year anniversary special uitkwam, is het wachten op de nieuwe afleveringen begonnen. Lauren Conrad vertelde dat er een aantal nooit vertoonde beelden en feiten over de serie onthuld zullen worden. Zelf lijkt de blondine ook steeds ongeduldiger te worden, want afgelopen zondag liet ze alvast weten wat het echte verhaal achter die bekende zwarte traan van haar was. En nu gaat ze vrolijk verder met het onthullen van geheimen over de serie.

Part of the deal

In een interview met Teen Vogue onthult Lauren waar ze echt een hekel aan had als het gaat om de show The Hills. “Er zijn echt een paar momenten geweest dat ik boos was omdat ik werd gedwongen om mensen te confronteren of een gesprek te hebben waar ik nog niet klaar voor was. Maar als ik terug kijk, denk ik dat dat allemaal part of the deal was.”

En dat is volgens de realityster niet altijd even best voor je relaties. “Je gaat dingen zeggen die je niet meent, wat geweldig is voor tv! We hadden niet altijd de tijd om het te verwerken en rustig te worden. We moesten er soort van direct mee omgaan, maar nogmaals, dat was gewoon een deel van ons werk.”

Kil

Een ander punt dat de serie zo succesvol maakte volgens Lauren? De producenten. Volgens haar waren zij niet allemaal even sympathiek, maar schreven ze geweldige verhaallijnen. “Soms voelt dat zo kil. Jij bent van: ‘waarom zou je mij in zo’n kwetsbare staat filmen?!’ Maar dat maakt de beste tv.” Dat is hun geheim dus, kil zijn. Gevoel geen onderdeel laten zijn van je werk.

Lees ook: 10 jaar The Hills: Toen & Nu

via GIPHY

Bron: Bustle, Who What Wear, Beeld: Getty, Giphy

Laatste nieuws

Zie ook