12x Grazia + My Jewellery-bikini

Wij gaan op vakantie en nemen mee: een stapel bikini’s! Heb je er nog niet genoeg of kun je er geen genoeg van krijgen,...

Wij gaan op vakantie en nemen mee: een stapel bikini’s! Heb je er nog niet genoeg of kun je er geen genoeg van krijgen, dan is dit abonnement iets voor jou! Voor slechts €19,95 ontvang je Grazia twaalf keer thuis en deze té leuke bikini van My Jewellery erbij. Laat die zon maar komen! En hurry, want OP=OP. Liever een andere kleur? Ga naar my-jewellery.com en bekijk het hele assortiment.

Let op!

Deze aanbieding is geldig t/m 1 september 2016. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen. OP=OP.

Laatste nieuws