Model Romee Strijd onder vuur

Met de carrière van topmodel Romee Strijd gaat het meer dan goed. Ze woont in New York, staat ze model voor grote campag...

Lees ook

Met de carrière van topmodel Romee Strijd gaat het meer dan goed. Ze woont in New York, staat ze model voor grote campagnes en mag zichzelf een Victoria’s Secret Angel noemen.

Te dun?

Toch gaat het leven van de Dutchie niet altijd over rozen. Net zoals andere topmodellen moet Romee hard werken om in shape te blijven; zeker voor Victoria’s Secret modellen zijn strikte voedingsregels en trainingsschema’s een vereiste. Fans vragen zich na het zien van een foto van het model echter af of ze nu niet te ver is gegaan.

Op Instagram poseert Romee met …. Onder de foto wordt veel kritiek gegeven op haar ‘dunne’ arm. “Oké, die arm is echt creepy”, en “Je bent veel te dun Romee, pas op je valt nog een keer uit..”, zijn een greep uit de reacties. Gelukkig steken veel fans de blondine ook een hart onder de riem en menen ze dat haar arm zo mager oogt door de manier waarop de foto is gemaakt. Ongelukkige pose, of te dun? Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Heb je trouwens ooit de moeder van Romee ooit gezien? Dan snap je meteen van wie ze haar looks heeft, wauw! Klik snel hier.

Bron: Show Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook