Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hierbij deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenprinses aan de slag kunt. Wij zochten een vergelijkbaar recept voor je op, zodat je zelf aan de slag kunt. Deze week: De geitenkaassalade, net zoals die van de zus van Amanda Balk en ster in Keeping up with the Balkjes, Danielle Balk.
Men neme…
Zout en peper naar smaak
1 Appel, in fijne schijfjes (met schil)
2 Vijgen in kwarten
50 gr Geitenkaas in kleine stukjes
1 zak Gemengde sla
Handje walnoten
60 ml Appletiser of appelsap
3 el Olijfolie
Aan de slag
Meng eerst de olijfolie en appletiser/appelsap om een dressing te maken. Meng hierna alle ingrediënten en besprenkel met de dressing. Klaar in een handomdraai. Tip: Serveer met wat brood.
Lees ook: Recept: Tom kha kai zoals die van Maria Tailor
Bron: AH, Beeld: Istock