Onherkenbaar: Mama June bijna 70 kilo afgevallen

Shannon, beter bekend als Mama June uit de realityserie Here Comes Honey Boo Boo is het afgelopen jaar enorm v...

Lees ook

Shannon, beter bekend als Mama June uit de realityserie Here Comes Honey Boo Boo is het afgelopen jaar enorm veel afgevallen. Herken jij haar nog terug?

Transformatie

De TLC-ster woog ongeveer 181 kilo toen ze haar tv debuut maakte in 2012 en viel een jaar geleden al zo’n 27 kilo af. Dat deed ze niet zonder hulp, want ze werd gespot met celebrity personal trainer Natasha Kufa. Om haar gewichtsverlies te vieren deed Mama June iets wat niemand aan zag komen: ze trok een rood bakpak aan en rende à la Baywatch over het strand. Die foto’s zie je hier.

Dat was een jaar geleden. Nu is ze nog eens bijna 70 kilo kwijt. Op haar nieuwe Twitter-foto is duidelijk te zien dat ze veel is afgevallen. Wauw!

Overtollig vet

Mama June is echter nog niet waar ze wil zijn, omdat ze veel overtollig vet heeft overgehouden. Kevin Frazier van Entertainment Tonight was een van de eersten die een aantal weken geleden al de transformatie van Mama June mocht bewonderen. Hij kwam haar in het vliegtuig tegen en ze maakten samen een foto. “Kijk eens wie er in mijn vliegtuig zat! Ze is hier om een aflevering voor het programma Botched op te nemen… Ze is zoveel afgevallen, dat ze nu het overtollige vet gaat laten verwijderen”, onthulde hij toen.

Ook Honey Boo Boo is na haar transformatie bijna onherkenbaar. Klik snel hier.

Lees ook: Mama June doet schokkende onthulling over geboorte Honey Boo Boo

Bron: Hollywoodtake, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook