Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Orlando Bloom poedelnaakt gefotografeerd
Orlando Bloom is tijdens zijn Italiaanse strandvakantie met zijn vriendin Katy Perry naakt gefotografeerd door paparazzi. De foto’s zijn gemaakt op Sardinië. Te zien is dat Pirates of the Caribbean-acteur poedelnaakt gaat zwemmen in de zee en daarna op een surfplank peddelt met zijn vriendin. Katy Perry is op de foto’s gehuld in een bikini. Bekijk de foto’s hieronder en HIER als je de rest wil zien!

Kris Jenner was betrokken bij auto-ongeluk
Kris Jenner was betrokken bij een aanrijding even buiten Los Angeles. De momager van de Kardashian/Jenner-familie raakte niet ernstig gewond. Vlak na het ongeluk meldden verschillende Amerikaanse websites dat ze haar pols had gebroken, maar Kris liet later op de dag aan E! weten dat haar hand alleen pijn deed en dat ze verder in orde was. De Bentley van Kris kwam in botsing met een Prius. Volgens een bron van TMZ reed die laatste auto door rood. Beide wagens moesten weggesleept worden.

Kris’ jongste dochter Kylie twitterde over het ongeluk, nadat een fan haar een foto stuurde van een bericht waarin stond dat zij ook betrokken was. “Het was alleen mijn moeder. Ik ben alleen naar haar toegekomen omdat ze helemaal alleen was”, aldus de achttienjarige, die benadrukte dat haar moeder het goed maakt.

‘Kelly Osbourne wordt aangeklaagd’
Kelly Osbourne ging volgens Michelle Pugh, de minnares van haar vader, te ver met haar beledigende tweets over haar. Michelle spant daarom een rechtszaak tegen Ozzy’s dochter aan. Dit meldt TMZ op basis van de rechtbankstukken die Michelle indiende bij een rechtbank in Los Angeles. Michelle baalt van de tweets die Kelly de wereld instuurde nadat de geheime affaire van haar vader op straat lag. In één daarvan maakte Kelly het mobiele telefoonnummer van de haarstyliste bekend, waarbij ze mensen opriep het nummer te bellen als ze behoefte hebben aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.

Daarnaast beschuldigde Kelly de minnares van haar vader van manipulatie. ”Mijn vader is bijna zeventig. Ooit gehoord van ouderenmisbruik?”, twitterde ze. Michelle voelt zich daardoor aangevallen en weggezet als een del. Ze beschuldigt Kelly van laster. In de rechtbankstukken beweert ze verder dat haar relatie met Ozzy geen bevlieging was. Hun relatie hield stand van 2013 tot mei dit jaar. Michelle Pugh zegt emotioneel beschadigd te zijn door Kelly. De celebritystylist verloor bovendien naar eigen zeggen klanten. Woensdag werd via People bekend dat Ozzy in therapie is om van zijn seksverslaving af te komen.

Bron: People, RTL, New York Daily

Laatste nieuws

Zie ook