Heidi en Spencer woedend op Lauren Conrad

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover: de The Hills 10-year anniversary special werd na lang wachten uitgezonde...

Lees ook

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover: de The Hills 10-year anniversary special werd na lang wachten uitgezonden! Maar niet iedereen was daar even blij mee…

‘Vuile leugenaar’

In de special was vooral Lauren Conrad aan het woord, tot ongenoegen van Heidi Montag en Spencer Pratt. Vooral Spencer liet blijken dat hij niet blij was met de aflevering. Zo maakte hij Lauren uit voor ‘vuile leugenaar’ en kon zelfs Taylor Swift volgens hem nog wel wat van haar leren. Ook liet hij weten dat de show een grote reclamespot was voor Laurens kledinglijn bij Kohls.

En ook Heidi had het een en ander te zeggen. Ze blogde live mee tijdens de uitzending en zei dat ‘alles – zoals gewoonlijk – weer om Lauren Conrad draaide’. Daarnaast vertelde ze dat het een echte nachtmerrie was om de beelden terug te zien. “Ik heb het idee dat ik naar een horrorfilm kijk. Ik word zelfs jaren later nog verdrietig van mijn ruzie met Lauren.”

Niet alleen negatief

Daarentegen had Heidi niet alleen maar negatieve dingen te zeggen over haar voormalige bff. “Ik ben blij voor Lauren en haar huwelijk. Iedereen verdient de liefde die ik krijg van Spencer. Ik wens haar het beste”, schrijft ze op Twitter.

Lees ook: Lauren Conrad onthult groot geheim over relatie met Brody Jenner

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty, Giphy

Laatste nieuws

Zie ook