Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hack: zo hoef je een broek nooit meer te passen

Topjes passen oké, maar broeken passen kost vaak net iets te veel moeite. Je moet je schoenen helemaal uitdoen, die stra...

Hack: zo hoef je een broek nooit meer te passen

Topjes passen oké, maar broeken passen kost vaak net iets te veel moeite. Je moet je schoenen helemaal uitdoen, die strakke skinny uittrekken en jezelf dan weer in de nieuwe jeans hijsen. Gelukkig is er een hack waarmee je een broek kunt kopen in de juiste maat zonder 'm daadwerkelijk aan te trekken.

Heel simpel

Lauren Messiah deelde het trucje via haar YouTube-kanaal en het is nog heel makkelijk ook. Je pakt de broek aan de bovenkant vast en legt de uiteindes om je nek. Als ze over elkaar vallen, is de broek te groot en als de uiteindes elkaar helemaal niet raken is-ie te klein. Als de puntjes elkaar perfect raken, heb je een broek gevonden die past.

Natuurlijk zegt deze hack niet alles. Zo kan de jeans nog steeds niet perfect aansluiten op je lichaam of misschien heb jij wel zoveel squats gedaan dat je 'm niet over je billen krijgt. Maar hé: wie weet scheelt het je toch weer wat tijd in de paskamer.

Lees ook: Onthuld: Dit gebeurt er met sale-kleding die niet wordt verkocht

Bron: Libelle, Beeld: Kijk, Istock