Sabia deelt spannend kiekje

Sabia deed laatst nog een grote onthulling over haar breuk met Rafael van de Vaart, nu laat ze haar ex zien wat hij...

Lees ook

Sabia deed laatst nog een grote onthulling over haar breuk met Rafael van de Vaart, nu laat ze haar ex zien wat hij moet missen.

Strike a pose

Sabia deelt op Instagram een spannend kiekje in pikante outfit op de dansvloer van het programma Dance Dance Dance. Vanaf 3 september is ze in het Duitse programma te zien.

Op de foto is ook te zien dat Sabia nog steeds een stuk dunner is dan voorheen. Ze viel nadat ze een punt achter haar relatie met Rafael zette en haar kindje verloor in een snel tempo heel veel af. Naar eigen zeggen door stress en verdriet.

Verliefd?

Sabia is op dit moment samen met haar partner, de meest begeerde vrijgezel van Duitsland Leonard Freier, keihard aan het trainen voor de dansshow. Er wordt al een tijdje gefluisterd dat er meer aan de hand is tussen de twee. Toen er onlangs tijdens een interview werd gevraagd ze gevoelend voor elkaar hadden, barstte Sabia in lachen uit. “Nee, we zijn vrienden en hebben heel veel lol samen”, liet ze weten. Maar aan haar blik te zien wat het volgens de Duitse media toch wel overduidelijk dat ze loog. “Sabia is verliefd,” zeggen zij dan ook.

Lees ook: Sabia schakelt advocaat in

Bron + Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook