Linda Hakeboom: ‘Mijn eigenwaarde was compleet weg’

Spuiten en slikken op reis-presentatrice Linda Hakeboom (30) is grenzeloos in alles wat ze doet, of het nu om haar docu’...

Lees ook

Spuiten en slikken op reis-presentatrice Linda Hakeboom (30) is grenzeloos in alles wat ze doet, of het nu om haar docu’s gaat of om stiekeme sex in de trein. Maar soms gaat het ook echt te ver.

Kleren uit

Er is een moment geweest dat Linda dacht: dit gaat écht te ver. “Voor Rambam ben ik weleens te ver gegaan toen we een reportage maakten over modellenfotografen die jonge meisjes misbruiken. Ik heb online een advertentie geplaatst: ‘Ik wil graag model worden, wie kan mij helpen?’ Je wil niet weten wat voor scum daarop afkomt. Die gasten weten precies hoe ze het moeten aanpakken en zeggen: ‘Je kunt geen model worden als je niet ook effe wat kleren uittrekt.’ En die meisjes doen dat, want ze denken dat zo’n grote fotograaf wel gelijk zal hebben. Maar eigenlijk is het gewoon Pietje van drie hoog die achter zijn laptop een beetje zit te geilen op die meiden”, vertelt ze.

Smerige kerel

“We hadden met zo’n gast afgesproken en de hele ploeg zat via verborgen camera’s mee te kijken. Maar ik moest dus wel echt uit de kleren om te laten zien hoe het werkt en die man heeft ook flink aan me gezeten. Op dat moment had ik niet in de gaten hoe heftig dat was, ik zat vol adrenaline omdat we zo’n belangrijk onderwerp aansneden. Maar terug op de fiets naar huis brak ik. Ik voelde me ineens heel alleen en vond het zo erg dat ik die smerige kerel dit had laten doen. Mijn eigenwaarde was compleet weg.”

In de nieuwe Grazia lees je alles over Linda’s liefdesleven, haar voorkeuren in bed en hoe ze over drank en drugs denkt. Snel halen dus!

De backstagevideo zien? Klik hier.

Tekst: Jill Waas, Fotograaf: Lutske Veenstra

Laatste nieuws

Zie ook