Spice Girl-knotjes zijn weer helemaal hip

Was jij vroeger ook zo'n grote fan van de Spice Girls? Dan kun je je die bekende knotjes waar de meidengroep regelmatig...

Lees ook

Was jij vroeger ook zo’n grote fan van de Spice Girls? Dan kun je je die bekende knotjes waar de meidengroep regelmatig mee werd gespot vast nog wel herinneren. De kans is groot dat je ze vroeger ook wel eens hebt gedragen, maar er op een gegeven moment ’te oud’ voor werd. Goed nieuws: nu niet meer, want ze zijn weer helemaal terug!

Comeback

De 90’s haartrend wordt ineens volop gespot op festivals, alle Instagram it-girls dragen ze en ook in Hollywood zijn ze er groot fan van. Zo werden onder andere Cara Delevingne, Kendall Jenner, Miley Cyrus en Ariana Grande al gezien met het hippe kapsel. De comeback is ook geen verrassing want de haarstijl is super makkelijk. Je verdeelt het haar in twee delen door middel van een middelscheiding, maakt aan beide kanten een knotje en zet ze vast met bobby pins.

Een beetje te basic? No worries. Je kunt de look nog wat spannender maken door een zig-zag scheiding te maken, je scheiding te bedekken met glitters of een deel van je haar juist nonchalant los te laten hangen. Wij hebben een paar toffe varianten voor je opgezocht:

Lees ook: Déze nieuwe haartrend neemt social media over

Een foto die door ludolomb1 is geplaatst op

Beeld: Twitter, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook