Vrouw knipt eigen haar af voor perfecte wenkbrauwen à la Cara Delevingne

Tegenwoordig zijn de bold brows à la Cara Delevingne helemaal in, maar vroeger was dat wel anders. Veel tieners plukten...

Lees ook

Tegenwoordig zijn de bold brows à la Cara Delevingne helemaal in, maar vroeger was dat wel anders. Veel tieners plukten hun wenkbrauwen tot een dun lijntje, met als gevolg dat de haartjes nu niet meer terug groeien. Zo ook Stephanie Lange, die daar nu stevig van baalt. Daarom bedacht de beauty vlogger een apart trucje om deze wat meer volume te geven.

Fake brows

Stephanie deed op een dag haar nepwimpers op en vroeg zichzelf af waarom er geen soortgelijk product bestaat voor je wenkbrauwen. Daarom besloot ze deze gewoon zelf te maken. De beauty vlogger knipte een stuk van haar eigen haar af en ging aan de slag met wat wimper-lijm. Haartje voor haartje plakte ze ze op haar gezicht.

Na het filmpje laat Stephanie weten dat ze naast de zichtbare lijmresten erg tevreden is met het resultaat. Op dat moment besefte ze zich ook dat ze niet speciaal haar eigen haar hoefde te gebruiken, maar goedkope hair extensions ook een goede optie zijn. Zou jij het proberen?

Lees ook: Zien: Is dit de grootste wenkbrauw-transformatie ooit?!

Bron: Elite Daily, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook