De reden van de breuk van Boer Zoekt Vrouw-koppel Bertie en Esther

Vorig jaar juni werd bekend gemaakt dat boerin Bertie en haar Esther een punt achter hun relatie hadden gezet. De breuk...

Vorig jaar juni werd bekend gemaakt dat boerin Bertie en haar Esther een punt achter hun relatie hadden gezet. De breuk kwam voor vele heel onverwachts, want de twee leken zo gelukkig. Maar nu vertelt Esther de reden van de breuk.

De reden

“Iedereen wil wat van je. Media, fans, vrouwen die brieven schreven aan Bertie. Daardoor ging Bertie zich steeds meer van mij afzonderen. Dat werkte niet” vertelt Esther zaterdag in het AD. “We zijn gek met elkaar, maar we hebben toen besloten om, vooral voor de buitenwereld, pas op de plaats te maken.” Doordat het programma zo populair was, gingen de twee dus uit elkaar, maar dit was dus zoals boer Geert eerder al zei in scène gezet.

Weer samen

Na het nieuws van de breuk keerde de rust langzamerhand terug en vonden ook Bertie en Esther elkaar weer. “Onze liefde overwint alles”, zegt Esther dan ook. En dat is dan ook de reden dat de twee weer samen zijn. Sinds mei wonen ze zelfs samen, maar trouwplannen zijn er nog niet. “We zijn hartstikke gelukkig samen, daar hebben we geen papiertje voor nodig”, zegt Bertie.

Lees ook: Verlaat boer Geert Nederland voor de liefde?

Bron + Beeld: ANP

Laatste nieuws