Renee Zellweger doet bijzondere uitspraak

Renee Zellweger is het meer dan zat dat iedereen het alleen nog maar over haar nieuwe uiterlijk kan hebben. Sinds d...

Lees ook

Renee Zellweger is het meer dan zat dat iedereen het alleen nog maar over haar nieuwe uiterlijk kan hebben. Sinds de ELLE’s 21st annual Women In Hollywood Awards in 2014 wordt er constant kritiek geven op het uiterlijk van de Bridget Jones-ster, want daar verscheen zij geheel onherkenbaar.

Renee is het zat

Nu twee jaar later is Renee het spuugzat en zij schreef dan ook een artikel voor de Huffington Post om dit aan de wereld bekend te maken, maar in dat artikel doet zij een paar bijzondere uitspraken. Zo zegt Renee: “Niet dat het ook maar iemand iets aangaat, maar ik heb niet zelf besloten om iets aan mijn gezicht te veranderen en mij te laten opereren aan mijn ogen.” En het lijkt hiermee dat Renee de geruchten van al haar plastische ingrepen ontkent. Verder zegt de actrice: “Deze kennis is van geen enkele waarde, maar het feit dat serieuze journalisten zich met mijn uiterlijk gingen bezighouden en mijn verschijning onderdeel is geworden van een publieke discussie, is een zorgwekkend voorbeeld van het verwarren van nieuws en entertainment en de fixatie van de maatschappij op het uiterlijk.”

Het is wel duidelijk dat de actrice de opmerkingen over haar uiterlijk zat is, maar wat nou niet duidelijk is, is of Renee nou wel of niet meer aan zichzelf heeft laten doen dan alleen haar ogen. En ook niet waarom ze is geopereerd aan haar ogen.

Lees ook: Bridget Jones showt babybuik

Bron: ANP Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook