Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Orlando Bloom kan niet van Katy Perry afblijven

De afgelopen dagen hebben we flink wat naakt voorbij zien komen. Zo verschenen er een aantal beelden waarop te zien is dat Orlando Bloom poedelnaakt op een surfplank peddelt met zijn vriendin Katy Perry en alles (maar dan ook écht alles) te zien is. Niet veel later was de wereld in de ban van foto’s van een poedelnaakte Justin Bieber op vakantie. En nu gaat het weer verder.

Orlando ging namelijk opnieuw uit de kleren, maar dit keer op een openbaar strand. Toch viel iets anders misschien nog wel meer op: hij kon niet van zijn vriendin Katy Perry afblijven! Benieuwd naar de beelden? Je ziet ze hier.

Amber Heard te laat voor eigen getuigenis

Amber Heard heeft de advocaten van Johnny Depp zaterdag flink laten wachten. De 30-jarige actrice kwam anderhalf uur te laat voor haar getuigenis in haar echtscheidingszaak tegen de acteur. Amber was opgeroepen om om 10.00 uur een getuigenis af te komen leggen over de vermeende mishandelingen die hebben plaatsgevonden tijdens het huwelijk van de twee. Pas om 11.30 uur liep de blondine door een achteringang naar binnen, meldde TMZ.

Johnny en Amber liggen sinds mei dit jaar in scheiding. Ze beschuldigt hem ervan haar mishandeld te hebben gedurende de relatie, maar volgens Johnny’s advocaten is Amber uit op geld van de beroemde acteur.

‘Rita Ora en Lewis Hamilton op date’

Rita Ora en Lewis Hamilton zouden al een tijd een oogje op elkaar hebben, maar vorige maand draaide de geruchtenmolen overuren. De 31-jarige Formule 1-coureur werd namelijk gefotografeerd toen hij vroeg in de ochtend het huis van de zangeres wilde verlaten. Nu zijn de twee weer samen gespot. Rita en Lewis werden dit keer gezien in New York, waar ze tot in de vroege uurtjes hebben gedanst in de Up & Down club. Daarna zouden ze kort na elkaar zijn vertrokken. Volgens de Britse Daily Mail zaten er nog geen 5 minuten tussen hun vertrektijden.

Bron: Daily Mail, HollywoodLife, Show, Telegraaf, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook