Reactie van oma op selfie van kleindochter gaat viral

Onze opa's en oma's lijken steeds handiger te worden met social media. Zo vond deze Rotterdamse oma de filters op Snapch...

Onze opa's en oma's lijken steeds handiger te worden met social media. Zo vond deze Rotterdamse oma de filters op Snapchat uit en ging een filmpje daarvan binnen de kortste keren viral. Toch is het niet altijd een succesvolle combinatie. Zo besloot Mary Kennedy een reactie achter te laten onder een foto van haar kleindochter, maar ontstond daardoor flink wat ophef.

Pijnlijke reactie

Chloe deelde een selfie via Facebook en haar 70-jarige oma nam absoluut geen blad voor de mond. "Hoe knap zou je zijn als je wat gewicht zou verliezen xx", schreef Mary onder de foto. Tja, van je oma moet je het hebben… Gelukkig leek het erop dat haar kleindochter het wel kon hebben. "Oh, heel erg bedankt, nana", reageerde ze. "Ik weet niet of ik moet lachen of huilen nu. Niets is zo goed als een extra dosis zelfvertrouwen, nietwaar?"

'Gemeenste oma ooit'

De vrienden van Chloe deelden het bericht massaal en de reactie ging binnen no time viral. Al snel kreeg Mary de titel: 'gemeenste oma aller tijden.' Daarom besloot Chloe het voor haar op te nemen. "Mijn grootmoeder is altijd zo", aldus de blondine. "Ik dacht er geen twee keer over na, omdat ze nooit een blad voor de mond neemt. Maar ze was erg verdrietig toen ze zag dat iedereen haar grof vond. Ze is bloedeerlijk, maar ze zou door het vuur gaan voor haar kleinkinderen. Maar in het vervolg zal ze me waarschijnlijk wel een privé bericht sturen."

Lees ook: Deze 64-jarige fit-grandma móét je zien

Bron: Daily Mail, Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws