Vrouw verliest bijna 50 kilo door geen koffie te drinken

Sinds haar tienerjaren worstelt Lorraine O’Loughlin al met haar gewicht, maar na de geboorte van haar drie kinderen werd...

Lees ook

Sinds haar tienerjaren worstelt Lorraine O’Loughlin al met haar gewicht, maar na de geboorte van haar drie kinderen werd alles erger. Ze raakte in een depressie en verliet daardoor het huis niet meer. In april vorig jaar had ze er genoeg van en besloot ze haar leven volledig om te gooien. Tenminste, niet als het gaat om de manier waarop ze gewicht verloor. Dat was namelijk maar één simpele aanpassing.

De oorzaak

De oorzaak van haar overgewicht kon Lorraine eerst niet vinden, aangezien ze redelijk gezond at. Maar toen ze zich aansloot bij Slimming World werd deze al snel duidelijk. De vrouw had zelf niet door dat het zo slecht voor haar was, maar dronk per dag 15 kopjes koffie met per stuk minstens 3 (!) suikerklontjes. Dat zijn er dus al 45 op een dag… Door al die cafeïne en suikers kon ze moeilijk in slaap komen en ’s avonds laat dook ze regelmatig de koelkast in voor een late night snack. Ze besloot flink te minderen met koffie en dat wierp al snel zijn vruchten af.

Niet meer nodig

“Ik had de koffie zo hard nodig. Het was hetgeen wat me hielp functioneren gedurende de dag en ik leefde er eigenlijk op. Nu mis ik het helemaal niet meer. Ik eet gezond en heb een goede nachtrust, dus mijn lichaam heeft de cafeïne niet langer nodig om te functioneren.”

Lorraine bedacht niet langer smoesjes om een dagje weg met haar kinderen te vermijden en ging vaker op pad. Binnen de kortste keren ging ze van een maat 52 naar maatje 38 en ze viel bijna 50 kilo af. Benieuwd naar de before & after foto’s van haar transformatie? Die zie je hieronder.

Lees ook: Vrouw onherkenbaar na extreem gewichtsverlies

Bron: Metro UK, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook