Dit is de populairste trouwjurk op Pinterest

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Dat gaat natuurlijk gepaard met een prachtige trouwjurk. Grot...

Lees ook

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Dat gaat natuurlijk gepaard met een prachtige trouwjurk. Grote kans dat jij daar al regelmatig over gefantaseerd hebt of graag naar series als TLC’s Say Yes To The Dress kijkt. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak en een eigen beeld bij de jurk, maar er is er eentje toch wel heel populair op Pinterest.

De ‘Hollie dress’

Een jurk met maar liefst 2,5 miljoen re-pins moet toch wel een showstopper zijn? Nou, dat is de ‘Hollie’ dress van het merk Grace Loves Lace volgens de cijfers zeker. De trouwjurk werd 2000 keer verkocht en kon daarna niet meer gemaakt worden omdat het prachtige kant op was. Onder anderen Millie Mackintosh, bekend van de realityserie Made in Chelsea, zou ‘m op haar grote dag hebben gedragen.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws! Megan Ziems, de oprichtster van Grace Loves Lace, is van plan om een 2.0 versie van de jurk te ontwerpen. Je moet er wel snel bij zijn, want ondertussen is er al een lijst waar 700 ongeduldige bruidjes op staan…

Benieuwd hoe deze populaire jurk eruit ziet? Kijk mee!

Lees ook: Vader is woedend nadat hij geheim van trouwende dochter ontdekt

Dit is ‘m dan:

En dit is de Hollie 2.0:

Bron: Woman’s Weekly, Beeld: Grace loves lace, Pinterest

Laatste nieuws

Zie ook