De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘’em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie.

Is Kris Jenner onder het mes gegaan?

Kris Jenner werd afgelopen vrijdag in LA gespot en de fotografen wisten niet wat ze zagen. We weten dat de kardashians allemaal een flinke bilpartij hebben, maar het achterwerk van de momager leek ineens wel héél groot. Zou ze een bezoekje aan de plastisch chirurg hebben gebracht? Bekijk de foto’s hier en oordeel zelf.

Kim Kardashian deelt filmpje van Saint

Kim Kardashian is helemaal weg van Saint en wij begrijpen waarom. Vandaag deelde ze een filmpje via Instagram, waarop te zien is dat ze met het kleine ventje aan het spelen is. En wat is het toch een dropje!

Kylie Jenner krijgt auto cadeau van Tyga

Kylie Jenner is pas op 10 augustus jarig, maar heeft nu al flink wat cadeaus gekregen. Zo kreeg de realityster van haar vriendin Jordyn Woods een vervroegd verjaardagscadeau, namelijk een puppy! Naast de cadeaus die ze kreeg, trakteerde ze zichzelf ook op een gepersonaliseerde Landrover ter waarde van 200.000 dollar (180.000 euro).

En nu heeft ze alweer een cadeau gekregen. Haar vriend Tyga kocht een peperdure Mercedes-Benz Maybach voor zijn vriendin. Tyga en Kylie deelden beiden foto’s en filmpjes van de auto (ter waarde van zo’n 179.000 euro) via Snapchat. In de filmpjes is te zien dat Kylie verrast naar de auto loopt en haar volgers een kijkje in de Maybach gunt. “Fijne verjaardag voor mij. Ik hou van je T”, hoor je haar zeggen.

Het is zeker niet de eerste keer dat Kylie een auto van haar vriend krijgt. Toen ze 18 werd kreeg ze namelijk al een Ferrari van Tyga.

Bron: Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook