Ali B haalt uit naar Lil’ Kleine

Oei! Het lijkt erop dat er een Nederlandse rapper battle gaande is. Op Instagram deelde Ali B een video waarin hij...

Lees ook

Oei! Het lijkt erop dat er een Nederlandse rapper battle gaande is. Op Instagram deelde Ali B een video waarin hij met een rap naar verluidt flink uithaalt naar collega rapper Lil’ Kleine.

Rap battle

“Ik heb schijt aan rappers onder de 30 jaar, die stoer doen met een outfit van 30K. Als ik kijk naar mijn cijfers in een slecht kwartaal, is dat nog steeds meer dan jouw omzet in een jaar,” rapt Ali in de video. Zijn volgers zijn er zeker van: deze rap is bedoeld voor Lil’Kleine.

Smijten met geld

Lil’ Kleine staat bekend om het smijten met geld voor dure tassen, horloges en gewoon voor de lol. Zo gaf hij onlangs voor zijn nieuwe videoclip €20.000 in één dag uit op Ibiza. “Het concept is 20.000 euro in een dag uitgeven op Ibiza. Om mensen te laten zien dat je moet genieten van je leven en dat het allemaal echt waar is wat we rappen. Dat er niets aan gelogen is.”

Eerder dit jaar lag hij nog flink onder vuur toen hij zijn neus snoot in briefjes van €500. “Rijk worden is nu gewoon het belangrijkste in mijn leven en dat verandert denk ik pas als ik kinderen krijg”, liet hij weten.

Lees ook: Lil’Kleine komt met nieuw album

Bron: Telegraaf Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook