Lindsay Lohan openhartig over verschrikkelijke ruzie met verloofde

Onlangs hadden Lindsay Lohan en haar verloofde Egor Tarabasov knallende ruzie, waarbij er flink gevochten werd...

Lees ook

Onlangs hadden Lindsay Lohan en haar verloofde Egor Tarabasov knallende ruzie, waarbij er flink gevochten werd. Nu, bijna twee weken later, doet de actrice eindelijk een boekje open over het heftige incident.

Vanaf het begin

In een video van de ruzie, die online verscheen, staat de actrice op het balkon en roept ze hopeloos om hulp. “Alsjeblieft, hij heeft me net gewurgd! Hij probeerde me te vermoorden!”, hoor je haar roepen. Zodra Egor het balkon op komt lopen, schreeuwt ze: “Doe het dan! Ik daag je uit het nog eens te doen. Je bent gestoord. Je hebt hulp nodig. Dit is mijn huis, verlaat het!” De video kun je hier bekijken.

Later doken er nog meer beelden op van een eerdere ruzie op het strand van Griekenland. Dit gevecht begon volgens ooggetuigen door een telefoon. Het koppel zat in hun Jeep, die bij het strand stond geparkeerd, toen Lindsay Egors toestel uit het voertuig gooide. Ze zou iets gezien hebben in zijn telefoon wat haar niet beviel. Toen Lindsay de auto uit rende om de telefoon op te pakken, viel Egor haar van achteren aan, greep haar vast en ontstond er een worsteling. De heftige foto’s zie je hier.

Lindsay vertelt

Eindelijk reageert Lindsay op de schokkende beelden. Tegen Daily Mail zegt ze: “Ik begrijp nu dat je geen relatie kunt hebben voor alleen liefde. Geen vrouw zou geslagen mogen worden en bij diegene kunnen blijven als hij niet bereid is om sorry te zeggen.” Ook laat ze weten dat Egor teveel had gedronken en daarom doordraaide toen het stel ruzie had. Het lijkt er dus op dat het over en uit is tussen de twee.

Zwanger

Over de zwangerschap zegt ze niets. Tijdens een Twitter-rant riep Lindsay dat ze zwanger was van haar vreemdgaande vriend, maar verwijderde dit later weer. Haar vader bevestigde het nieuws, omdat hij zeker wist dat zijn dochter niet zou liegen. Een dag later werd ze echter rokend en drinkend op een boot gespot. Onlangs kwam dan toch de waarheid boven water over Lindsays vermeende zwangerschap. Meer daarover lees je hier.

Lees ook: Lindsay Lohan is woedend op verloofde

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook