Studio 100 reageert op gephotoshopte K3 cover

Toen Studio 100 vorige week een leuk nieuwtje wilde aankondigen, kregen ze niet de reactie die ze verwacht hadden. Bij d...

Lees ook

Toen Studio 100 vorige week een leuk nieuwtje wilde aankondigen, kregen ze niet de reactie die ze verwacht hadden. Bij de bekendmaking van de release date van het nieuwe K3 album Ushuaia werd een foto van de cd-cover gedeeld en die viel absoluut niet in de smaak bij de fans van de meidengroep. Klaasje, Hanne en vooral Marthe zouden een flinke photoshop make-over hebben gehad en niet meer op zichzelf lijken. Studio 100 reageert.

Deadline

Volgens CEO Anja Van Mensel is de cover nog niet definitief. “We zaten met een deadline om de datum voor het tweede album van K3 bekend te maken. Dat bericht moest vrijdag onverwacht snel naar buiten. Die foto was eigenlijk piepklein, bedoeld voor social media.”

Wel geeft ze toe dat er hier en daar wat aan het beeld is gesleuteld. “Maar dat heeft met het vreemde perspectief van de foto te maken. De echte foto’s worden pas in de laatste week van augustus gemaakt. Die liggen in dezelfde lijn, maar worden veel minder bewerkt. Aan de dames van K3 is eigenlijk geen werk, die stralen genoeg van zichzelf. Uiteraard worden de definitieve foto’s ook gephotoshopt om ze wat glans te geven. Dat gebeurt met alle foto’s die op een cd komen.”

Heb jij het bewerkte beeld nog niet gezien? Bekijk ‘m dan hieronder:

Lees ook: Zien: Josje onthult haar boekcover

Bron: Nieuwsblad, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook