Het gezicht achter ’s werelds grootste hits

Nicki Minaj, Rihanna, David Guetta, Eminem, Selena Gomez en noem maar op. Nummers van deze artiesten verschijnen re...

Lees ook

Nicki Minaj, Rihanna, David Guetta, Eminem, Selena Gomez en noem maar op. Nummers van deze artiesten verschijnen regelmatig in de hitlijsten en de kans is groot dat ook jij ze op repeat draait. Wat je alleen niet wist, is dat we die muziek te danken hebben aan één vrouw: Bebe Rexha. Zij is namelijk hét gezicht achter veel van ’s werelds grootste hits.

Bebe Rexha

Je kent Bebe misschien van het nummer ‘No Broken Hearts‘, waarin ze samen met Nicki Minaj de sterren van de hemel zingt. Toch heeft de blondine veel meer nummers geschreven die uiteindelijk in de hitlijsten zijn beland. Ze begon haar carrière ooit als de zangeres van de band Black Cards, opgericht door Pete Wentz (bekend van Fall Out Boy), maar besloot kort daarna zelf nummers te gaan schrijven.

Van Rihanna tot Nick Jonas

Terwijl ze aan haar soloalbum werkte en het nummer In the Name of Love uitbracht met de Nederlandse dj Martin Garrix, schreef ze behoorlijk wat liedjes. Van nummer één hit The Monster van Eminem en Rihanna en Like a Champion van Selena Gomez tot een recent nummer van Nick Jonas, Under You.

Ook werkte ze samen met Iggy Azalea aan het nummer Team. “Schrijven met Bebe was fantastisch. Ze haalde me uit mijn comfort zone en dat is wanneer je het goede spul maakt”, liet de zangeres destijds weten via Twitter.

Zegt de naam Bebe je nog niks? Luister haar recente hit met Nicki Minaj dan hieronder.

Ook benieuwd naar het gezicht van één van de bekendste handmodellen? Klik hier!

Bron: HLN, Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook