Wat is het zoontje van Barbie groot geworden!

Eind juni was het feest bij Samantha en Michael van der Plas thuis. Hun zoontje Milano Michael Ronni...

Lees ook

Eind juni was het feest bij Samantha en Michael van der Plas thuis. Hun zoontje Milano Michael Ronnie mocht alweer één kaarsje uitblazen en mama Barbie deelde trots een paar foto’s van haar kleine spruit. Maar nu, iets meer dan een maand later, deelt ze opnieuw een aantal kiekjes van haar kinderen en die groeien als kool.

Treiteren

Zoals grote zussen dat doen, is Angelina de kleine Milano al een beetje aan het treiteren. Via Facebook vertelde Barbie, bekend van de serie Oh Oh Cherso, dat haar dochter het flesje van haar broertje had afgepakt. “Sjansbak Angelina heb een ijsje en om de een of andere reden de fles van Milanootje meegenome”, schrijft ze.

Maar Milano laat zich zeker niet kennen. “Milano hobbelt der hebberig achteraan, want ja een ijsje dat lust meneertje ook wel, die treiternek van een Angelina gaat dan harder lope echt ik voel me net de manager van een gesticht hier af en toe”, grapt Samantha.

Flink gegroeid

Ook deelde de blondine een aantal foto’s van het tafereel. Angelina kijkt ondeugend in de camera terwijl ze het fles in haar handen heeft en Milano kijkt hoe zijn moeder een foto maakt. En jeetje mina, wat is Milano gegroeid de afgelopen tijd. Wat een knapperd! Die gaat over vijftien jaar heel wat meidenharten voor zich winnen…

Lees ook: Barbie plaatst dramatische selfie

Beeld: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook