Bizarre stunt van Geraldine Kemper en Jan Versteegh gaat mis

Geraldine Kemper en Jan Versteegh hebben een heftige dag achter de rug. Voor het programma Proefkonijnen stapten de...

Lees ook

Geraldine Kemper en Jan Versteegh hebben een heftige dag achter de rug. Voor het programma Proefkonijnen stapten de twee in een auto voor een bizarre stunt, maar die ging helemaal mis…

Doodsbang

Via Instagram deelde de presentatrice vandaag een filmpje, waarin te zien is hoe de twee met de auto via een schans over een sloot vliegen en vervolgens een flinke klap maken tegen een boom. De twee zijn ongedeerd, maar een intense dag was het zeker. “Daar gaan we! Wat een intense dag. Thanks iedereen die is komen kijken. Thanks stuntteam, brandweer, ambulance, redactie, iedereen die heeft meegeholpen. Mooie sprong voor het nieuwe seizoen @bnnproefkonijn @jan_versteegh je was geweldig achter het stuur!”, schrijft Geraldine bij het filmpje.

Ook Jan liet weten wat hij van de dag vond. Hij deelde een foto van de stunt en schreef erbij: “Wat een bizarre dag! Hier hang ik met @geraldine_kemper doodsbang in de lucht. We leven nog!!!” Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hieronder:

Twijfels

Volgens Shownieuws hadden de stuntmannen van tevoren al hun twijfels bij de stunt, maar werd uiteindelijk toch besloten om ermee door te gaan. Toen Geraldine en Jan de boom raakte, zouden de PR-mensen zelfs een traantje hebben weggepinkt en Geraldine zat na afloop volledig onder de diesel.

Lees ook: Kim Feenstra deelt spannend kiekje met Geraldine Kemper

Bron: Telegraaf, Show, Beeld: Instgram

Laatste nieuws

Zie ook