De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘’em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie.

‘Kim Kardashian verkiest werk boven familie’

Gisteravond werd de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians uitgezonden in Amerika en daarin was te zien dat Kim en Kanye fikse ruzie hadden. Afgelopen mei vierde de realityster haar eerste moederdag als moeder van twee, maar ze had in eerste instantie haar werk boven haar familie verkozen.
De rapper ging namelijk uit zijn dak toen hij ontdekte dat Kim een werkafspraak had gepland op moederdag. “Wil je simpelweg niet bij je echtgenoot en kinderen zijn met moederdag?!”, zegt hij boos. Door zijn harde woorden besloot Kim haar werk uiteindelijk af te zeggen en thuis te blijven.

Uiteindelijk maakte de rapper het wel goed met zijn vrouw, want ze kreeg een behoorlijk extravagant cadeau. Wat? Dat zie je in het onderstaande filmpje:

Kim Kardashian is streefgewicht voorbij

Kim Kardashian beviel vorig jaar december van zoontje Saint en liet eerder al weten dat ze er door de zwangerschap best wat kilootjes bij had gekregen. Ze stelde destijds een streefgewicht voor zichzelf, namelijk 61 kilo. Eind april gaf ze aan er al bijna te zijn aangezien ze toen al op 63 kilo was, maar ze is het streefgewicht nu al voorbij. Via Snapchat deelde ze een foto van de weegschaal, die 125,4 pond (omgerekend 56,8 kg) aangaf. “Ik ben dit jaren niet geweest!” Toch neemt de moeder van twee daar geen genoegen mee: “Nog 2 kilo te gaan!” Wat denk jij: slaat Kim door als het gaat om haar gewicht?

‘Realityshow Rob Kardashian en Blac Chyna onder druk’

De nieuwe realityshow van Rob Kardashian en Blac Chyna zou onder druk staan omdat Rob denkt dat het hem zijn relatie zou kunnen kosten. Dat vertellen de producenten aan TMZ. De 29-jarige realityster zou de afgelopen maand al niet meer zijn gefilmd en de producenten maken zich zorgen over de toekomst van de realityshow.

Bron: Radar Online, Nu, TMZ, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook