Linda de Mol is onherkenbaar

Linda de Mol prijkt deze maand weer op de cover van haar magazine LINDA en heeft daarvoor een behoorlijke make-over...

Lees ook

Linda de Mol prijkt deze maand weer op de cover van haar magazine LINDA en heeft daarvoor een behoorlijke make-over gehad. De blondine werd flink onder handen genomen en is op de beelden zowat onherkenbaar!

Net als oma

Speciaal voor de cover van haar blad kreeg Linda namelijk een knalrode pruik op! Hoewel ze direct ja zei tegen de transformatie, had ze later wel een beetje haar twijfels. Zo is ze bang dat ze ineens sprekend op haar oma lijkt. “Niet dat dat geen leuk mens was. Nee, mijn oma was een topper, op d’r haarkleur na. Vuurrood tot op haar tachtigste.”

Dat was niet het enige bijzondere aan de look van oma. “En dat combineerde ze vrolijk met een dikke laag compactpoeder en cyclaamroze lippenstift. Ze kwam vaak trots naar me kijken in de studio en dan dan hoefde ik me nooit af te vragen waar mijn oma zat in het publiek”, grapt de presentatrice. En die look heeft Linda nu helemaal nageaapt.

Experiment

Ook Linda’s moeder verfde haar haar wel eens rood. Toch is het voor Linda zelf gewoon een experiment. “Ik vind het gewoon heel leuk om eens te kijken hoe het staat”, vertelt ze aan Shownieuws. Ook heeft ze haar twijfels of Jeroen het wel zo leuk zou vinden. “Met kort rood haar kan ik echt niet thuiskomen”, vertelt Linda.

Benieuwd hoe de pruik haar staat? Je ziet het hieronder:

Lees ook: Linda de Mol mét sixpack op de cover

Bron: Show, Beeld: ANP: Kijk

Laatste nieuws

Zie ook