Fajah Lourens over familiedrama

Fajah Lourens en haar familie gaan door een heel moeilijke tijd heen. Eind juli werd bekend dat de dj haar&nbs...

Lees ook

Fajah Lourens en haar familie gaan door een heel moeilijke tijd heen. Eind juli werd bekend dat de dj haar neefje heeft verloren en kort daarna deelde ze een aantal heftige details over het familiedrama… Nu vertelt ze openhartig over het verdriet van het verlies en de keiharde lessen die ze heeft geleerd.

Openhartig over verdriet

Via Instagram deelde Fajah maandagavond de quote: ‘Never jugde a situation that you’ve never been in‘. Daarbij schreef ze een emotioneel bericht. “VERDRIET|| Ik geloof niet dat iemand ook maar kan oordelen over het verdriet en verwerkingsproces van een ander. Mijn neefje is dood maar wij leven nog. Wij kunnen niet doodgaan van verdriet daar komt Elfin niet mee terug. Wij kunnen ons leven WEL leven en er het aller beste van maken.”

Ook vertelt Fajah hoe ze zelf met het verlies van Elfin omgaat. “In mijn geval hoort daar heel hard werken zeker bij. Ik hou van alles wat ik doe en geniet van alle momenten, ook de nare momenten horen daarbij.”

Keiharde lessen

“Onze familie heeft een hele hoge prijs betaald voor een hele harde les maar die luidt wel dat we leven in het NU en achterom kijken geen zin heeft. Geniet nu van alle liefdevolle mensen om je heen. Heb je dierbare lief en laat ze voelen dat je van ze houdt het leven kan namelijk zo voorbij zijn”

Lees ook: De nieuwe coupe van Fajah Lourens

Bron: Instagram, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook