Katie Price weer onder vuur na uitspraken over zoon

Katie Price lijkt het maar niet te snappen. Keer op keer ligt ze onder vuur en dat heeft elke keer weer met haar kindere...

Lees ook

Katie Price lijkt het maar niet te snappen. Keer op keer ligt ze onder vuur en dat heeft elke keer weer met haar kinderen te maken. Zo kreeg het glamourmodel eerst een storm van kritiek door de foto’s die ze deelde van haar 8-jarige dochter Princess volledig in de make-up en noemde ze haar kinderen onlangs ook nog eens lelijk, toen ze te gast was bij een talkshow.

Niet zo grappig

Ze omschreef haar jongste dochter, Bunny, als een personage uit The Grinch en nu is haar oudste zoon Harvey de dupe. De 14-jarige zoon van Katie is gehandicapt en eerder verdedigde Katie haar zoon als iemand iets negatiefs over hem te zeggen had. Nu is het Katie zelf die misplaatste opmerkingen maakt over haar zoon. Katie heeft blijkbaar iets te diep in het glaasje gekeken tijdens een avondje stappen en begint ze grapjes te maken over Harvey tegen het publiek. Ze steekt de draak met zijn handicap en schreeuwt naar het publiek: “Ik ben niet blind zoals mijn zoon Harvey.” En hierop reageert het publiek geschokt, want door zijn handicap is Harvey inderdaad slechtziend. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Zien: Katie Price is totaal onherkenbaar

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook