Fit-mom toont waarheid achter sixpack

Wie zegt dat sporten als moeder van een klein kind onmogelijk is, heeft volgens Anna Strode ongelijk. Slechts acht maand...

Lees ook

Wie zegt dat sporten als moeder van een klein kind onmogelijk is, heeft volgens Anna Strode ongelijk. Slechts acht maanden na de bevalling van haar tweeling, was de fit-mom alweer helemaal in shape en dat deed ze simpelweg door haar zoontjes als dumbbells te gebruiken. Maar nu laat de Australische vrouw zien dat ook haar lichaam flink veranderd is door de zwangerschap. Iets wat je in eerste instantie helemaal niet aan haar ziet.

Openhartige post

Hoewel ze kort na de bevalling van zoontjes Lachie en Samuel alweer een sixpack had, onthult Anna nu dat ook zij last heeft van overtollige huid. “Deze foto’s zijn net na elkaar genomen. De rechter lijkt op wat je te zien krijgt als je elke dag in je Instagram-feed kijkt. De linker doet je vast denken aan de foto waarvan je dacht die nooit te kunnen delen met de wereld”, schrijft de fit-mom in een openhartige post. Daarbij deelde ze twee foto’s: eentje van haar strakke buik en eentje van haar buik waarop de overtollige huid te zien is.

Krachtige boodschap

“Ze zijn elkaars tegenpolen. Maar weet je wat, ik heb besloten dat beide foto’s mij trots maken.” Ook wijst ze op het vertekende beeld dat mensen hebben bij het perfecte lichaam. “Elke dag zijn we omgeven door beelden die zogezegd perfectie moeten voorstellen, maar waarom zou de foto links ook geen perfectie kunnen uitstralen? Die foto laat zien waar mijn lichaam toe in staat is, namelijk twee baby’s laten groeien. Ze hebben mij de meest blije mama van de wereld gemaakt.”

Met de foto’s wil Anna vrouwen inspireren en hen meegeven dat je trots moet zijn op je lichaam. “Ik was bang om dit te posten, maar ik doe dit om aan te tonen dat we allemaal echt zijn. We hebben allemaal dingen die we zouden willen veranderen en het is makkelijk om je te laten meeslepen in de perfecte wereld van sociale media, maar doe het niet. Wees trots, wees vriendelijk, hou van je lichaam voor wat het heeft gepresteerd. Striemen, losse huid, buikjes en hangende borsten: moeders omarm het want jullie zijn mooi.”

Benieuwd naar de beelden? Die zie je hieronder:

Lees ook: Moeder reageert met geweldige foto op post-baby body shaming

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook