Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Meisje stelt 10 regels op voor vriend tijdens feestvakantie

Dat het er heftig aan toe gaat op party-bestemming Magaluf, werd gister wel duidelijk. Verschillende vakantiegangers hadden in een dronken bui een heel opvallende tatoeage op hun voorhoofd laten zetten. Toen Whitney hoorde dat haar vriend er in de zomer heen ging, besloot ze hem iets bijzonders mee te geven: een heel boekwerk aan regels!

2) Victoria Koblenko is bevallen!

Babynieuws! Victoria Koblenko en haar vriend Evgeni Levchenko zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje, een zoontje genaamd Kiy. De kersverse ouders zitten op een blauwe wolk en konden het niet laten om alvast een kiekje van het kleine ventje te delen.

3) Linda de Mol is onherkenbaar

Linda de Mol prijkt deze maand weer op de cover van haar magazine LINDA en heeft daarvoor een behoorlijke make-over gehad. De blondine werd flink onder handen genomen en is op de beelden zowat onherkenbaar!

Beeld: ANP, Social media

Laatste nieuws

Zie ook