Zo ziet The Hills-ster Justin Bobby er nu uit

De The Hills-sterren zijn de laatste tijd weer veel in the picture dat komt omdat de populaire MTV serie alweer 10 jaar...

Lees ook

De The Hills-sterren zijn de laatste tijd weer veel in the picture dat komt omdat de populaire MTV serie alweer 10 jaar bestaat en hiervoor een speciale The Hills 10-year anniversary special is gemaakt. Tijdens deze special zijn al een paar heftige onthullingen gedaan over de show en waardoor wij steeds meer te weten komen over de cast.

Justin Bobby

Iemand die ontbrak tijdens de 10-year anniversary special was Justin Bobby, waar Audrina Patridge destijds een knipperlichtrelatie mee had. Justin was niet alleen superknap, maar misschien na Spencer ook het vreemdste karakter in de show. Zo wist niemand precies hoe Justin Bobby écht genoemd moest worden, was hij heel erg ingetogen en liet hij weinig los over zijn liefdesleven met Audrina. Iets wat vooral Lauren niet helemaal kon begrijpen, maar who cares. Justin Bobby was ontzettend knap dus wij keken met veel liefde naar hem, maar wat is er met hem gebeurd en hoe ziet hij er nu uit?

Toen & nu

Bereid je voor, want je herkent Justin niet meer. Bobby is zich na The Hills gaan focussen op muziek en hij is de zanger en gitarist van de band BobbyrocK en ook zijn uiterlijk is behoorlijk rock’n’roll. Of het een verbetering is? Nou, geef ons de oude Justin Bobby maar.

Lees ook: Heidi en Spencer woedend op Lauren Conrad

Toen:

Nu:

Bron: Look Magazine Beeld: Getty, Social media

Laatste nieuws

Zie ook