K3’s Marthe reageert op gephotoshopte cover

Vorige week maakte Studio 100 de release date van het nieuwe K3 album Ushuaia bekend. Hierbij werd ook de cover bek...

Lees ook

Vorige week maakte Studio 100 de release date van het nieuwe K3 album Ushuaia bekend. Hierbij werd ook de cover bekendgemaakt, maar die viel absoluut niet in de smaak bij de fans van de meidengroep. Klaasje, Hanne, maar vooral Marthe zouden een flinke photoshop make-over hebben gehad en niet meer op zichzelf lijken. Na studio 100 reageert Marthe nu ook zelf.

Zonder Photoshop

Het viel niet te ontkennen: de cover was behoorlijk gephotoshopt. Vooral K3-lid Marthe was zo goed onder handen genomen, dat ze onherkenbaar was. Nu heeft Marthe een geweldig antwoord op alle kritiek.

Op haar Instagram post ze een ontzettend vrolijke selfie met daarbij de tekst: “YOU are GOOD enough, SMART enough, BEAUTIFUL enough and STRONG enough! Believe it and never let insecurity run your life!” En daar zijn haar fans het helemaal mee eens, want volgens hen heeft Marthe die Photoshop helemaal niet nodig en is ze zo veel mooier dan op de album cover.

Foutje

Vorige week reageerde ook Studio 100 op alle commotie. Volgens CEO Anja Van Mensel is de cover nog niet definitief. “We zaten met een deadline om de datum voor het tweede album van K3 bekend te maken. Dat bericht moest vrijdag onverwacht snel naar buiten. Die foto was eigenlijk piepklein, bedoeld voor social media.”

Wel geeft ze toe dat er hier en daar wat aan het beeld is gesleuteld. “Maar dat heeft met het vreemde perspectief van de foto te maken. De echte foto’s worden pas in de laatste week van augustus gemaakt. Die liggen in dezelfde lijn, maar worden veel minder bewerkt.

Lees ook: K3’s Marthe deelt eerste liefdeskiekje met nieuwe vriend

Bron + Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook