Malia Obama betrapt met joint

Malia Obama heeft de zomer van haar leven. De oudste dochter van president Obama werd vorige maand feestend gespot in on...

Lees ook

Malia Obama heeft de zomer van haar leven. De oudste dochter van president Obama werd vorige maand feestend gespot in onze hoofdstad en kort daarna feestten zij en haar vriendinnen erop los op het festival Lollapalooza. Nu heeft Malia zich wederom van haar wilde kant laten zien.

Pass that Dutch

De tiener werd tijdens het festival vastgelegd toen ze sans gêne haar blouse – die ze om haar middel had geknoopt – omhoog trok waardoor haar korte broek en een deel van haar billen zichtbaar waren voor het publiek. Ze draaide nog eventjes met haar booty en barstte daarna in lachen uit. Maar daar liet Malia het niet bij. Volgens ooggetuigen werd de 18-jarige op datzelfde festival gespot met een joint. “Ik betrapte Malia met de joint. Ik heb de foto’s om het te bewijzen en je rook de marihuanalucht om haar heen”, vertelt ooggetuige Jerrdin Selwyn aan Radar Online. “Een jongen gaf haar de joint en ze nam een hijs”, vervolgde Selwyn. “Ze had het een minuut in haar hand en toen gaf ze het aan hem terug.”

Inmiddels is er ook al een filmpje in omloop waarop Malia inderdaad te zien is met iets wat lijkt op een joint. Bekijk ‘m hieronder.

Lees ook: Zien: Zó zien de dochters van Obama er nu uit

Beeld: Kijk, Getty, Bron: Radar Online

Laatste nieuws

Zie ook