#TBT met Josje Huisman

Jááá, het is donderdag en dat betekent dat we weer mogen raden naar throwback foto’s van de celebs. Ook nu hebben we wee...

Lees ook

Jááá, het is donderdag en dat betekent dat we weer mogen raden naar throwback foto’s van de celebs. Ook nu hebben we weer een mooi kiekje voor je uitgezocht. Voormalig K3-lid en schrijfster van haar eigen stijlgids Josje Huisman deelde namelijk een kiekje van zichzelf als klein meisje. Herken jij haar nog?

Throwback

Josje heeft haar eigen modeboek #DresscodeJosje geschreven en daar onthulde ze vorige week de cover van. De releaseparty staat voor de deur en op Instagram is ze aan het aftellen naar deze grote dag. En dat doet ze vandaag met en kiekje uit de oude doos. Bij de foto heeft Josje ook nog een belangrijke boodschap: “De tijd vliegt. Ik tel met ongelofelijk veel plezier af naar een spetterend feest en de komst van een supertof boek. Maar vergeet niet dat kleding en #dresscodes maar gewoon leuke en inspirerende omhulsels/toevoegingen zijn van wat er ècht toe doet. Namelijk jezelf zijn, blij zijn daarmee en lief zijn voor anderen. Want ik zeg je; de tijd vliegt.” Herken jij Josje nog als jonge meid?

Lees ook: Josje naakt en met extreme make-up op de foto

Beeld + Bron: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook