Justin Bobby doet schokkende onthulling over Lauren Conrad

Justin – homeboy wore combat boots to the beach – Bobby werd bekend door zijn knipperlichtrelatie met Audrina...

Lees ook

Justinhomeboy wore combat boots to the beach – Bobby werd bekend door zijn knipperlichtrelatie met Audrina Patridge in The Hills en het feit dat-ie niet door een deur kon met Lauren Conrad. En nu, 10 jaar nadat de laatste aflevering is uitgezonden op televisie, heeft Justin nog stééds geen goed woord te zeggen over Lauren.

Diva

Hoewel Lauren door velen als sweetheart en loyale vriendin wordt gezien, denkt Justin daar heel anders over. In een interview met Vice doet hij een boekje open over LC. “Lauren is al sinds haar 18e te zien op televisie en ze deelde lief en leed met heel Amerika. Denk je dan dat ze een normaal persoon is?”, begint Bobby. “Ze was absoluut niet down to earth en ook niet zorgzaam en liefdevol zoals ze zich voordeed. Ze was niet goed bij haar hoofd en een echte diva.”

Real deal

Opvallend was dat hij wel goed overweg kon met Spencer Pratt en Heidi Montag. “Ik mocht hun graag, zij waren de meest echte personages. Vooral Spencer. Hij is één van mijn favoriete mensen waar mee ik heb gewerkt. We zijn nog steeds vrienden en zien elkaar regelmatig. Hij kan direct en agressief zijn, maar hij zegt wel wat hij denkt. Op zulke mensen kun je bouwen. Ik vind het ook leuk dat die twee, ondanks alles, nog steeds samen zijn.”

Lees ook: Zo ziet The Hills-ster Justin Bobby er nu uit

via GIPHY

Bron: Vice, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook