Taylor Lautner onthult geheim van ex Taylor Swift

Dat Taylor Swift over elke liefde -en dat zijn er veel- een nummer schrijft, weet iedereen. Maar welke man bij welk lied...

Lees ook

Dat Taylor Swift over elke liefde -en dat zijn er veel- een nummer schrijft, weet iedereen. Maar welke man bij welk liedje hoort, blijft altijd een beetje gissen. Ex-vriend Taylor Lautner heeft één van haar geheimpjes nu onthuld.

Liefde op het eerste gezicht

In 2009 waren Taylor en Taylor één van de populairste Hollywood-koppels. Ze leerden elkaar kennen op de set van Valentine’s Day en het was liefde op het eerste gezicht. Nu, zeven jaar nadat ze een einde maakten aan hun romance, komt het één en ander boven water over wat zich heeft afgespeeld.

Fans speculeren al jaren dat het nummer Back to December, van Taylors album Speak Now in 2010, over Lautner ging. Het koppel ging een paar maanden voordat de cd gelanceerd werd namelijk uit elkaar. De Twilight-acteur heeft dit nu eindelijk bevestigd.

De waarheid

De acteur nam samen met zijn Scream Queen-collega’s Lea Michele en John Stamos plaats voor een Facebook Live video. Het onderwerp ging al snel over relaties. “Jij hebt met Taylor Swift gehad, dat weet ik nog”, zegt Lea Michele. Lautner reageert simpelweg met een glimlach en laat weten dat hij er niet over wil praten. Toch gaat de Glee-ster er op door. “Heeft ze geen liedje over je geschreven?”, vervolgt ze. “Het ging over een sweater en een hoed, toch? Iets met: jouw hoed in december…” Dan kan Lautner er niet meer omheen. “Het nummer heet Back to December”, antwoordt hij. AHA, dus toch!

Onlangs werd hottie Taylor Lautner trouwens gespot, maar was hij alles behalve hot… Ai! Kijk snel hier.

Bron: InStyle Australia, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook