Holly laat indrukwekkende transformatie zien

Al haar harde werk heeft z’n vruchten afgeworpen, want Holly Hagan zit lekkerder in haar vel dan ooit.Before en afterOp...

Lees ook

Al haar harde werk heeft z’n vruchten afgeworpen, want Holly Hagan zit lekkerder in haar vel dan ooit.

Before en after

Op Instagram pronkt de 24-jarige realityster volop met haar ‘nieuwe’ lichaam. Maar om haar volgers én zichzelf de nodige motivatie te geven, deelt Holly ook maar wat graag de before foto’s met de wereld. “Een aantal jaar geleden hadden Charlotte en ik overgewicht, waren we niet fit en hadden we weinig tot geen zelfvertrouwen. Ik ben zo trots op waar we nu zijn!”, vertelde Holly eerder aan Daily Mail. De Geordie slingerde afgelopen week weer een foto de wereld in waar ze haar journey laat zien. “Zo gek om te zien hoe de tijd voorbij vliegt en hoe mijn levensstijl is veranderd sinds ik begon met Geordie Shore. Holly’s Body Bible heeft mijn leven veranderd. Ik voel me gezonder, wijzer en gelukkiger dan ooit. Het was niet makkelijk, maar als je vastberaden bent je levensstijl te veranderen is het het allemaal waard”, aldus de brunette. Bekijk haar indrukwekkende transformatie hieronder.

Enne, nu heeft Holly een hele berg aan fans, maar zo populair is ze niet altijd geweest. De Geordie Shore-ster onthult in haar boek dat ze vroeger juist erg gepest is en een heel slecht zelfbeeld had. Daar lees je HIER meer over.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook