Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Bar Refaeli is bevallen!

Bar Refaeli is afgelopen donderdag in Tel Aviv bevallen van een dochtertje, genaamd Liv. “Met moeder en kind gaat het goed”, laat een woordvoerder van het ziekenhuis weten aan DPA. Volgens het Israëlische i24 News waren echtgenoot Adi Ezra en haar moeder bij de bevalling. De kleine spruit woog bij haar geboorte 3,1 kilo.

Katy Perry deelt sexy vakantiefoto

Na de naaktfoto’s van haar vriend Orlando Bloom, laat ook Katy Perry zien dat ze niet vies is van een beetje naakt. De zangeres deelde namelijk een sexy vakantiefoto, waarop te zien is dat haar zomerjurkje opwaait terwijl ze over het Franse eiland Ile de Ré fietst. “I know it’s a little cheeky, butt…”, grapt Katy bij de foto.

Is dit de nieuwe vlam van Justin Bieber?

Vorige week ging Justin Bieber nog skinny dippen met deze blondine, maar naar verluidt spreekt hij nu af met niemand minder dan de 17-jarige dochter van zanger Lionel Richie, Sofia. De twee zijn samen naar Japan afgereisd, waar de Canadese zanger komend weekend moet optreden. Dat meldt TMZ donderdag.

Het is niet bekend wanneer de 22-jarige zanger en Richie elkaar ontmoet hebben, maar wel is duidelijk dat de twee sinds afgelopen vrijdag onafscheidelijk van elkaar zijn.

Bron: HollywoodLife, Telegraaf, Nu, Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook