Catelynn Lowell en Tyler Baltierra willen nog een kindje

Van het afstaan van dochtertje Carly en relatieproblemen tot de geboorte van dochtertje Novalee en de bruiloft... W...

Lees ook

Van het afstaan van dochtertje Carly en relatieproblemen tot de geboorte van dochtertje Novalee en de bruiloft… We hebben het leven van Catelynn Lowell en Tyler Baltierra volledig kunnen volgen. En hoewel het de afgelopen tijd even niet lekker leek te gaan met het Teen Mom-koppel, doen ze nu een hele grote onthulling.

Nog een kindje

In de trailer van het nieuwe seizoen van Teen Mom onthulde Catelynn al dat zij en haar man Tyler nog wel een kindje zouden willen. Maar aangezien de realityster na haar vorige zwangerschap last had van een postnatale depressie, besloot Wetpaint haar daarover het hemd van het lijf te vragen.

In het interview laat Catelynn weten dat het een moeilijke tijd voor haar was, maar dat ze het gevoel heeft dat de volgende zwangerschap een stuk makkelijker voor haar wordt. “Ik weet zeker dat het gevoel bij de volgende makkelijker zal zijn, maar ik weet dat je een plan klaar moet hebben voor het geval je het wel hebt. Nu weet ik dat ik er bovenop kan komen en het niet zo eng is.”

Maar wanneer?

Eerder liet de Teen Mom-ster nog weten dat ze pas nog een kindje wilde als haar dochter Novalee zelf een broodje kon smeren, maar daar twijfelen zij en Tyler nu over. “We twijfelen nog. We denken als ze 3 jaar is, maar weten het niet zeker. We nemen onze tijd en overhaasten niets, dat is zeker.”

Lees ook: Zo ziet de 6-jarige dochter van Catelynn Lowell er nu uit

Bron: Wetpaint, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook