Teen Moms Leah Messer laat striae zien

Dat je lichaam behoorlijk verandert tijdens en na een zwangerschap, is vanzelfsprekend. Zo hebben veel vrouwen zwangersc...

Lees ook

Dat je lichaam behoorlijk verandert tijdens en na een zwangerschap, is vanzelfsprekend. Zo hebben veel vrouwen zwangerschapsstriemen op hun buik doordat deze zoveel gegroeid is in een korte tijd. Maar als het aan Leah Messer ligt, is dat absoluut geen reden om je te schamen voor je lichaam!

Striae

De Teen Mom-ster deelde afgelopen week een foto van haar strakke buik via Instagram en showde trots haar striae. En dat konden haar volgers wel waarderen. “Je buik ziet er geweldig uit”, “Wow, ik wou dat ik er zo goed uitzag” en “Geweldig dat je niet bang bent om je ’tijgerstrepen’ te laten zien”, zijn slechts een greep uit de reacties.

Positiever dan eerst

De reacties op de foto zijn een stuk positiever dan die op een eerder kiekje van Leah. De moeder van drie deelde namelijk een foto van zichzelf en twee familieleden in bikini en kreeg een flinke lading kritiek over zich heen. Volgens haar volgers was ze veel te dun.

Lees ook: Leah Messer onder vuur na filmpje van dochters

Bron: Intouch Weekly, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook