Er komt een Nederlandse versie van Ex on the Beach

Ben jij ook zo'n fan van de MTV-serie Ex on the Beach? Dan hebben we goed nieuws: er komt een Nederlandse versie! En mis...

Lees ook

Ben jij ook zo’n fan van de MTV-serie Ex on the Beach? Dan hebben we goed nieuws: er komt een Nederlandse versie! En misschien nog wel leuker: er zitten een paar hele bekende gezichten in.

Ex on the Beach: Double Dutch

Het programma krijgt de naam Ex on the Beach: Double Dutch. Zegt het programma jou niets? De inhoud is heel simpel. Acht singles reizen af naar een paradijselijk eiland, met het idee dat ze misschien wel de liefde vinden en daarnaast nog eens kunnen genieten van het lekkere weer en flink wat feestjes. Maar niets is minder waar, want wanneer ze het niet doorhebben duiken hun exen op. En dat zorgt meestal voor een flinke portie drama.

De deelnemers

Ook heeft MTV ondertussen de acht (Vlaamse en Nederlandse) deelnemers al bekendgemaakt en twee daarvan zullen je wel iets zeggen. Komen ze:

Cherry
Een van hen is de 27-jarige Cherry, die eerder al te zien was in Shopping Queens, Adam zoekt Eva en Take me Out. Volgens de beschrijving van MTV is ze een big-ass flirt, maar wil de graag de perfecte man ontmoeten met brains, een vlotte babbel en een dikke, vette portemonnee.

Shady
Ook de 24-jarige Shady zal je wel bekend voorkomen. Hij deed dit jaar namelijk mee aan het programma Temptation Island. Daar was het hem niet gelukt om een van de vrouwen voor zich te winnen, dus probeert hij het nu opnieuw in Ex on the Beach.

Wayne (24)

Ashley (20)

Nick (26)

Puru (24)

Gaga (22)

Monja (21)

Lees ook: Er komt een Nederlandse versie van Say Yes To The Dress

Bron: MTV, Beeld: Instagram, MTV

Laatste nieuws

Zie ook