Wat deze vader tijdens geboorte van zijn kind overkwam…

Dat je tijdens een bevalling voor enorme verrassingen kunt komen te staan, is niets nieuws. Van baby’s die verwisseld wo...

Lees ook

Dat je tijdens een bevalling voor enorme verrassingen kunt komen te staan, is niets nieuws. Van baby’s die verwisseld worden tot baby’s die te vroeg geboren worden en zelfs onverwachts een meerling op de wereld zetten. Maar wat deze kersverse vader overkwam…

Aambeien?!

De man, genaamd Wang, keek erg uit naar de geboorte van zijn eerste kind. Tijdens moment suprême werd de 29-jarige echter uit de wachtkamer geroepen. De beste man was ervan overtuigd dat hij naar de bevallingskamer werd gebracht, maar niets was minder waar.

Wang werd zelf naar een operatiezaal gebracht, waar hij werd verzocht om zijn onderlijf te ontbloten en op de operatietafel te gaan liggen. “Ik voelde me niet op mijn gemak”, vertelt hij aan de krant People’s Daily. “Ik vroeg wat er aan de hand was, maar kreeg te horen dat ik naar hen moest luisteren.”De man werd plaatselijk verdoofd en operatief verlost van zijn aambeien. “Ik had er geen flauw benul van dat ik ook maar aambeien had”, reageert de man. “En misschien heb ik er ook nooit gehad.”

Naamsverwarring

Wat bleek? Wang was slachtoffer geworden van een naamsverwarring. Het ziekenhuis biedt hem een schadevergoeding aan van omgerekend €670. Hij gaat vooralsnog niet in op dit aanbod en overweegt juridische stappen te nemen.

Lees ook: Vrouw stuurt zwangerschapsaankondiging naar verkeerde persoon

Bron: HLN, Metro.uk, People’s Daily, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook