Model lijkt 4 maanden zwanger, blijkt tumor

De 31-jarige Shorntay Allen leefde zo’n vier maanden lang met een opgezette buik. Een foodbaby, dacht ze. Maar...

Lees ook

De 31-jarige Shorntay Allen leefde zo’n vier maanden lang met een opgezette buik. Een foodbaby, dacht ze. Maar ze kreeg de schrik van haar leven toen de doktoren haar uitlegden wat de échte reden was.

Tumor

Het viel Shorntay op dat haar buik er groter uitzag dan normaal. Ze zocht er verder niets achter en ging ervan uit dat ze te veel had gegeten. De grond zakte weg onder haar voeten toen ze hoorde dat haar opgezette buik het resultaat was van een vleesboomtumor in haar baarmoeder. Toen de, destijds 29-jarige, ook nog eens te horen kreeg dat haar baarmoeder misschien verwijderd moest worden ging ook haar kinderwens in rook op. Ze kon daardoor eerder in de menopauze raken en vruchtbaarheidsproblemen krijgen.

Moeder

“Het was een grote shock toen de doktoren uitlegden wat voor impact de tumor op mijn lichaam kon hebben”, vertelt ze aan Mirror UK. “Ik maakte me zorgen, ik was pas 29 jaar oud. Ik wilde zo graag kinderen.” Tijdens deze grote procedure werd een incisie op de onderbuik gemaakt en werden de vleesbomen uit de baarmoederwand verwijderd. “Nadat ik uit de operatiekamer kwam, was het eerste wat ik vroeg of ik mijn baarmoeder nog had. De artsen bevestigden dit. Toen ik het goede nieuws te horen kreeg, dacht ik: ‘Thank God’. Ik was zo blij dat ik nog steeds een moeder kon worden, ik was over the moon.” Bekijk HIER de foto’s.

Beeld: iStockphoto, Bron: Mirror

Laatste nieuws

Zie ook