Wij trakteren jou op een Iced Espresso of Cold Brew van Starbucks®!

Ook al is het bloedheet, in de zomer kun je net zo goed genieten van koffie – maak er gewoon een ijskoffie van! Kom naar...

Ook al is het bloedheet, in de zomer kun je net zo goed genieten van koffie – maak er gewoon een ijskoffie van! Kom naar Starbucks® en proef gratis de Iced Espresso of de Cold Brew.

Snel halen!

Starbucks® is in een gulle bui deze zomer en trakteert Grazia-lezeressen op allerlei lekkers. Van woensdag 17 t/m dinsdag 30 augustus 2016 kun je de Iced Espresso of Cold Brew komen proeven. Knip de bon uit de nieuwe Grazia, kom naar Starbucks® en geniet van een lekker, verfrissend én gratis drankje.

Voorwaarden en bepalingen: bij inlevering van deze voucher bij een Starbucks-winkel in Nederland ontvang je een gratis handgemaakte Tall Iced Espresso of Cold Brew naar keuze. Uitgezonderd Frappuccino-drankjes. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen, of gekopieerd en/of overgedragen. Uitbetaling van deze actie in geld is niet mogelijk. Starbucks behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment deze actie te annuleren, in te trekken en/of te wijzigen. Deze actie loopt van 17 augustus tot en met 30 augustus 2016 © 2016 Starbucks Coffee Company. Alle rechten voorbehouden.

Laatste nieuws