De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloe openharig over huidkanker

Tien jaar geleden kampte Khloe met huidkanker, maar heeft ze nu pas bekendgemaakt. In haar nieuwe blog schrijft ze: “Eén moedervlek op mijn rug bleek huidkanker. Er werd ongeveer 20 centimeter huid verwijderd. Dat was erg pijnlijk, vanwege de grote hoeveelheid huid.” Ze hoopt dat anderen door haar verhaal sneller hun huid zullen laten controleren.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

I am Cait van de buis

Pech voor Caitlyn Jenner, Haar reallifesoap I Am Cait krijgt geen derde seizoen. “Na twee fantastische seizoenen van I Am Cait is het tijd voor een volgend avontuur”, laat ze via Twitter weten. Het was een gezamenlijk besluit van de zender E! en Caitlyn om een punt achter de serie te zetten. “Ze zal altijd deel blijven uitmaken van de E!-familie en we kijken uit naar het moment als ze weer verschijnt in Keeping Up With The Kardashians”

Zijn de Kardashians in gevaar?

Nadat er een stalker voor de deur van Kendall Jenner werd gearresteerd, wil momager Kris er alles aan doen om haar kinderen te beschermen. Ze heeft daarom naar verluidt het beste van het beste beveiligingsteam voor miljoenen ingehuurd.

Laatste nieuws

Zie ook