Lil’ Kleine openhartig over problemen met moeder

Lil' Kleine heeft al jaren geen contact meer met zijn moeder Babette en hield zijn lippen lange tijd stijf op...

Lees ook

Lil’ Kleine heeft al jaren geen contact meer met zijn moeder Babette en hield zijn lippen lange tijd stijf op elkaar als het gaat om de verbroken relatie. Tot nu. De rapper doet in de nieuwe JKF Magazine voor het eerst een boekje open over de moeilijke relatie met zijn moeder.

Pijnlijke uitspraak

De uitspraken die hij doet zijn erg pijnlijk. “Als ik je alles zou vertellen wat er tussen ons gebeurd is, zou je aan het eind van het verhaal waarschijnlijk zeggen dat je begrijpt waarom ik haar niet meer spreek. Zij heeft dingen gedaan die ze niet had mogen doen als ouder”, vertelt Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is.

Maar hij sluit niet uit dat ze het ooit weer bij zullen leggen. “Af en toe denk ik: wat als ze nu doodgaat, dan kunnen we het niet meer uitpraten. Ik denk dat het komt als ik kinderen krijg. Ik wil dat ze weten wie hun oma is”, aldus de vriend van Monica Geuze.

Reactie

Moeder Babette heeft inmiddels gereageerd op de uitspraken van haar zoon. Zo laat ze Shownieuws weten dat ze er hetzelfde over denkt en een oma voor haar eventuele kleinkinderen wil zijn.

Lees ook: Ali B haalt uit naar Lil’ Kleine

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook