Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Bella Hadid volledig uit de kleren

Bella Hadid schittert deze maand op de cover van de Franse editie van Vogue en ging voor de rest van de fotoserie zelfs volledig uit de kleren. Via Instagram deelde het jongere zusje van Gigi Hadid alvast een voorproefje. “Bedankt dat jullie mijn ogen hebben geopend voor een nieuwe kunstvorm”, schrijft ze bij een foto waarop ze haar tepels en billen slechts verbergt met wat bloemetjes. Op de foto’s in het magazine is dat echter niet zo en laat ze écht alles zien.

‘De nieuwe vlam van Ashley Olsen’

Dat Ashley Olsen op oudere mannen valt, is geen geheim meer. Zo had ze eerder al een relatie met de 49-jarige Bennett Miller, maar de twee gingen begin dit jaar uit elkaar. Maar naar verluidt heeft haar oog alweer laten vallen op een andere man. Ze werd namelijk gespot met de 59-jarige kunstenaar George Condo. “Het leek erop alsof ze aan het dineren was met haar opa, maar ze hielden elkaars hand vast en waren aan het knuffelen. Het was duidelijk dat er meer tussen hen speelde”, vertelt een bron aan New York Post.

‘Zaak Johnny Depp en Amber Heard afgesloten’

In mei beschuldigde Amber Heard haar man Johnny Depp van huiselijk geweld, maar nu is de zaak eindelijk afgesloten. Dat meldt TMZ. Het straatverbod tegen de acteur zou zijn ingetrokken en hij heeft ermee ingestemd hebben om Amber ongeveer 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) te betalen om de zaak te laten vallen. “Onze relatie was ongelooflijk gepassioneerd en soms vluchtig, maar altijd in het teken van liefde. Geen van de partijen heeft valse beschuldigingen gemaakt om er financieel beter van te worden. Er was nooit de intentie om fysieke of emotionele schade aan te richten”, luidt de gezamenlijke verklaring. Volgens de verklaring wenst Amber haar ex het beste in de toekomst en zal ze het geld schenken aan een goed doel.

Bron: Daily Mail, People, Telegraaf, Beeld: Twitter, Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook