Bevalt Carice van Houten vandaag?

Carice van Houten maakte vanochtend haar opwachting in een ‘Amsterdams ziekenhuis’, zo meldt Privé. Is de grote dag...

Lees ook

Carice van Houten maakte vanochtend haar opwachting in een ‘Amsterdams ziekenhuis’, zo meldt Privé. Is de grote dag dan eindelijk aangebroken voor de hoogzwangere actrice?

Ziekenhuis

Even na tienen arriveerde Carice en haar vriend Guy Pearce bepakt en bezakt in het ziekenhuis. Bij aankomst werden ze meteen naar een afdeling geleid. Het koppel repte met geen woord over de exacte uitrekendatum van de telg, maar aan haar foto’s op Instagram te zien zou het moment niet lang meer op zich laten wachten.

Insiders lieten eerder aan Privé dat de brunette last had van complicaties die bij haar zwangerschap zijn opgetreden. Carice kreeg te horen dat de ligging van de baby niet helemaal goed was en belde haar vrienden en familieleden in paniek op. “Ze klonk behoorlijk in paniek. Ze was erg geschrokken. En vooral het feit dat Guy in het buitenland nog verplichtingen heeft en zij er nu alleen voor stond, maakte haar een beetje bang”, aldus de bron. “Op zich valt het allemaal nog wel mee en kan de houding van de baby voor de geboorte nog wel veranderd worden. Maar de schrik sloeg haar om het hart, het is voor Carice natuurlijk ook de eerste keer, dat maakt het allemaal extra spannend.’’ Artsen zouden Carice dan ook verzocht hebben om rustig te blijven tot de geboorte.

‘Brimbaby’

Het wordt het eerste kindje voor zowel Pearce als Van Houten. De 39-jarige Van Houten en de 48-jarige Pearce leerden elkaar kennen op de set van Brimstone, de nieuwe film van Martin Koolhoven. Pearce scheidde vorig jaar na een huwelijk van achttien jaar. Van Houten had van eind 2013 tot de zomer van 2015 een relatie met Kees van Nieuwkerk, de zoon van presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Lees ook: Halina Reijn aangezien voor Carice van Houten

Bron: Telegraaf, Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook